Terima Kasih : Shazirah Omar
BAHAN A
BUTERCUP 250 GRAM
TEPUNG GANDUM 2 1/4 CWN
TEPUNG JAGUNG 1 CWN
CONFLAKE DIKISAR 1 CWN
GULA DIKISAR HALUS 3/4 CWN
KUNING TELOR 1 BIJI
BUTERCUP 250 GRAM
TEPUNG GANDUM 2 1/4 CWN
TEPUNG JAGUNG 1 CWN
CONFLAKE DIKISAR 1 CWN
GULA DIKISAR HALUS 3/4 CWN
KUNING TELOR 1 BIJI
BAHAN B
COKLAT UNTUK DICELOP AGAK2
NESTUM UNTUK DIGAUL AGAK2
COKLAT UNTUK DICELOP AGAK2
NESTUM UNTUK DIGAUL AGAK2
SATUKAN BAHAN A..
BULAT2 KAN DAN BAKAR
SEJUKKAN DAN CELOP COKLAT MCM BUAT ALMOND LONDON... MASUKKAN DLM NESTUM...
BULAT2 KAN DAN BAKAR
SEJUKKAN DAN CELOP COKLAT MCM BUAT ALMOND LONDON... MASUKKAN DLM NESTUM...
TADAAA DAH SIAP...
MAAF SAYA X GUNA BADAM.. KALAU IKUTKAN RESEPI YG BETUL KENA MASUKKAN BADAM DLM BAHAN A
Tiada ulasan:
Catat Ulasan