Terima Kasih | aina yusnora
Biskut brownies cindele
Bahan A
- 200g dark choclolate
- 125g pure butter
(double boil)
- 200g dark choclolate
- 125g pure butter
(double boil)
Bahan B
- 100g gula perang
- 150g gula kaster
- 2biji telur (gred A)
- 100g gula perang
- 150g gula kaster
- 2biji telur (gred A)
Bahan C
- 130g tepung gandum
- 1tsp baking powder
- 3tbsp koko powder
- 130g tepung gandum
- 1tsp baking powder
- 3tbsp koko powder
Cara2...
1) cairkn butter dan coklat
2) gaulkan bahan B sehingga sebati(tak perlu kembang)
3) kemudian masukkan bahan A
4) masukkan bahan c dan gaulkan sehingga sebati
5) masukkan adunan ke dalam piping bag dan letak pada silicon mat
6)bakar selama 12min, suhu oven 180c(api bawah shj)
1) cairkn butter dan coklat
2) gaulkan bahan B sehingga sebati(tak perlu kembang)
3) kemudian masukkan bahan A
4) masukkan bahan c dan gaulkan sehingga sebati
5) masukkan adunan ke dalam piping bag dan letak pada silicon mat
6)bakar selama 12min, suhu oven 180c(api bawah shj)
Tiada ulasan:
Catat Ulasan